Εκπαίδευση Ενηλίκων και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες

 

Τι αφορά

 

Η ΠΡΟΜΕΑ οργανώνει ημερίδα ενημέρωσης του ευρωπαϊκού έργου IMPADA, το οποίο αφορά στην αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των φορέων εκπαίδευσης ενηλίκων απέναντι στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Πότε και που

 

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 11:00-16:00
Αίθουσα εκδηλώσεων Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών
Θόλου 5, Πλάκα

Πρόγραμμα και ομιλητές

 

Ο Δρ. Γιάννης Παππάς (ΠΡΟΜΕΑ) θα απευθύνει εναρκτήριο χαιρετισμό και στην συνέχεια ο Καθ. Μανώλης Κουτούζης («Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων», ΕΑΠ) θα παρουσιάσει τη συμμετοχή, απόδοση και διαρροή από τις δομές διά βίου μάθησης. Η εργασίες θα συνεχιστούν με τη Δρ. Παρασκευή Τρούκη (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής) η οποία θα παρουσιάσει ζητήματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών με αναφορά στη μειονοτική και διαπολιτισμική εκπαίδευση ενηλίκων. Ο κύκλος των προσκεκλημένων ομιλητών θα κλείσει με την κα Αγγελική Μανιώτη (ΚΔΒΜ ΕΔΡΑ) η οποία θα αναφερθεί στις καλές πρακτικές που έχει υλοποιήσει η ΕΔΡΑ απέναντι στις γυναίκες ΑΜΕΑ. Για να δείτε την ενδεικτική θεματολογία πατήστε εδώ.

Εγγραφή

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε για την έγκαιρη εγγραφή σας, κάνοντας κλικ εδώ. Καθώς οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβετε απαντητικό ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης εγγραφής για τη συμμετοχή σας.